Benviguts a Acuanimals!

La Medicina Tradicional Xinesa en animals no és gaire coneguda entre nosaltres, però la veritat és que ja fa molts anys que s’està practicant amb uns resultats impressionants, aconseguint que els nostres animals es recuperin entre tres i cinc vegades més ràpid que nosaltres.

Això s’aconseguieix perquè amb la MTX (medicina energètica) aconseguim restablir el desequilibri energètic tant a nivell físic com a nivell emocional.

Segons la Medicina Tradicional Xinesa cada animal està relacionat amb un dels Cinc Elements o Cinc Regnes:

ELEMENT FUSTA (Fetge i Vesícula Biliar): Els gats i les aus de corral.

ELEMENT FOC (Cor i budell prim): El Gos i el xai.

ELEMENT TERRA (Melsa i Estómac) La vaca i la tortuga.

ELEMENT METALL (Pulmó i budell gruixut): El cavall i els ocells.

ELEMENT AIGUA (Ronyó i bufeta): El dofí, el porc, la fura i l’ésser humà.

La Medicina Tradicional Xinesa surt de l’observació del cosmos, com de tot allò que forma el nostre planeta.

D’aquí la importància de tenir en compte tots els elements a l’hora de poder realitzar un bon diagnòstic i d’aquesta manera un bon tractament.

La Medicina Tradicional Xinesa, és efectiva en desequilibris energètics aguts, crònics o traumàtics. Aquí us indico alguns exemples:

  • Dolències articulars i ossees (artrosis, dolors de columna, displàsia de maluc, fractures…)
  • Problemes renals, d’estómac, de fetge, bronquitis, còlics….
  • Malalties de pell i oculars.
  • Ictus, Leishmaniosis.

Actualment utilitzo una tècnica força desconeguda a Occident però que és molt especial i molt antiga, que va ser recuperada pel Mestre Shen Po, ancià taoista contemporani que residia a Si Mao (Xina), qui es va dedicar a recopilar informació de textos xinesos antics durant molt de temps, per a poder recuperar una tècnica perduda en el temps, anomenada “Zones d’Espècie” i que m’ha estat transmès per la meva estimada Mestra Marita Casasola, deixebla directa del Mestre Shen Po, qui va marxar a la Xina per a poder aprendre-la.

Aquesta tècnica consisteix en comunicar els òrgans afectats amb la seva pròpia filogènesis (Filogènesis és el procés evolutiu de formació d’una espècie en un període de temps i per tant des de la comprensió oriental és la capacitat d’una espècie en evolucionar a través de l’essència vital coneguda com a Yuan Qi) aconseguint un bon tractament etiològic amb poques agulles i a vegades, tot i que sembli impossible, només amb una sola agulla.

Les “Zones d’Espècie” es localitzen en el llom dels animals molt a prop del Canal de la Bufeta i seguint el seu recorregut. Tenint en compte el que he explicat amb anterioritat de que cada espècie es correspon amb un dels Cinc Elements o Cinc Regnes, també existeixen cinc zones localitzades en el llom dels animals, tractant a cada espècie amb la seva Zona de correspondència. Per tant, el coneixement de les “Zones d’Espècie” col·labora de forma eficaç i amb certesa amb el diagnòstic energètic de la MTX.

Both comments and pings are currently closed.