toni 2 900

Hola,

Em dic Toni Prados, soc nascut a La Bisbal d’Empordà i he decidit crear el Centre d’Acupuntura ACUEMPORDÀ, amb el desig de poder fer arribar les teràpies orientals a tota la gent que veu que la medicina al·lopàtica (medicina convencional) no arriba a solucionar els seus problemes i d’aquesta manera intentar solucionar els seus desequilibris o bloquejos energètics.

Des de ben petit em costava entendre com algunes persones, en principi en la mateixa situació de salut, alimentació variada, activitat física, i entorn de convivència, queien malaltes i d’altres no.

Amb el temps vaig entendre que moltes d’aquestes “malalties” havien d’estar causades per algun tipus de desequilibri dintre del nostre cos i va ser llavors, amb totes aquestes inquietuds per saber “el perquè”,que em vaig decidir a estudiar Medicina Tradicional Xinesa, a l’Escola Superior de Medicina Tradicional Xinesa de la Fundació Europea de MTX. En l’actualitat també sóc membre del Practitioner’s Register.

El meu desig vol arribar tant a persones com a animals, ja que amb la Medicina Tradicional Xinesa es poden tractar a tots els éssers vius, ja que tots rebem i necessitem de la mateixa energia “QI -氣”, per poder viure. Per aquest motiu també faig arribar aquestes teràpies orientals als nostres animals de companyia com ara gossos i gats.

Gràcies per visitar la web, i no dubteu a posar-vos en contacte amb mi si teniu alguna consulta.